OVER ONS

Aangenaam Enjoii

Enjoii is “genieten”. Afgekort ook wel de Japanse woorden “Egao no Joii”. Vertaald naar het Nederlands is het “glimlachen uit genot”.

Bij Enjoii streven we ernaar om een unieke eetervaring te creëren. Een gelegenheid waar vrienden en familie tot rust kunnen komen en een leuke tijd hebben. Een plek waar wij voor al uw verwennerij verzorgen en u doet glimlachen. We vinden dat ook de authentieke specialiteiten in een moderne setting geserveerd kunnen worden. De vis & vleesspecialiteiten moeten een a la Carte bereidingswijze ondergaan, en dienen op de Japanse stalen bakplaten bereidt te worden. Waaronder het gebruik van de meest verse en natuurlijke ingrediënten vanzelfsprekend is. Overigens wordt er enkel met eigen recepten gewerkt zonder toevoegingen van smaakversterkers zoals ve-tsin.

Wij zijn er bewust van dat onze “Enjoii Angels” veel meer aan tafel kunnen komen serveren dan alleen de lekkere gerechten. Onze creatieve sushi chefs laten blijken dat een speelse presentatie belangrijk kan zijn voor onze heerlijke sushi specialiteiten. Tenslotte is lekker eten slechts een van de velen facetten dat een totale eetervaring compleet maakt. Daarom heten wij u van harte welkom in ons restaurant om een heerlijke tijd te beleven!

Authentic Japans Cuisine

Onder leiding van chef kok Dai, die al ruim 20 jaar ervaring heeft in de Japanse cuisine, wordt er een disciplineerde beleid gevoerd voor het bereiden van onze gerechten. Tijdens dit proces wordt er bewust gekozen om met authentieke Japanse stalen teppanyaki bakplaten te werken.

Afgezien van de basisingrediënten zijn vrijwel alle sauzen met een eigen recept voorbereidt. Zonder het gebruik van smaakversterkers zoals ve-tsin ontstaat er hierdoor een exclusieve smaak dat alleen bij Enjoii te genieten is.

Onze sushigerechten worden veelal omschreven als revolutionair en verrassend. Daarbij zijn variatie, veelzijdigheid en heerlijke smaak de uitgangspunten voor deze specialiteiten. Terwijl Enjoii werkt met een “All You Can Eat” concept, ontvangen de individuele gerechten toch een a la carte benadering wat wordt geserveerd in een rap tempo.

Just about everything!

Kleine puntjes op de i maken de verschillen voor een unieke Enjoii ervaring. Hieronder zijn er een aantal op een rijtje gezet voor u:

– Onbeperkt aantal bestelrondes binnen 2,5 uur
– Veelzijdige menukaart, eveneens een groot assortiment aan warm (vlees en groente) gerechten aanwezig
 Onbeperkt desserts zoals vers fruit, gebak & schepijs
– Er gelden geen zittingen, u komt wanneer u wenst
– Merendeel van de sauzen worden op eigen recept gemaakt voor een authentieke smaak
– Exclusieve innovatieve sushi creaties
– Langer zitten tot sluitingstijd
– “Enjoii Angels” met gepaste gastvrijheid
– Twee restaurants onder 1 dak
– Chef Kok met 20 jaar ervaring in de Japanse Cuisine
– Imposant gebouw en interieur
– Je kent ze wel de befaamde “nisjes”, die zijn er volop
– A la carte bereidingswijze op de teppanyaki grill
– Parkeren kan gewoon voor de deur, je staat zo binnen