Een Uniek & Veelzijdige Eetbeleving

De Enjoii “Sushi & Grill All You Can Eat Experience” kunt u het beste beschrijven als een gelegenheid waar zalig eten en genot bij elkaar samenkomen in een verfrissende ambiance.

Enjoii is een restaurant loungebar dat heerlijke en originele creaties uit de Japanse cuisine aan u introduceert. Dit varieert van de exclusieve sushi creaties tot aan de vis en vlees specialiteiten. Deze gerechten worden op een traditionele manier bereidt op de stalen teppanyaki platen.

Laat u verrassen door de verfrissende inrichting en muziekkeuzes. Er is ruimschoots keuze aan Japanse specialiteiten, waardoor u veel afwisseling heeft tijdens uw maaltijd. Enjoii is de geschikte gelegenheid waar u met de gezelschap van een uniek en veelzijdige eetervaring kunt genieten!

Enjoii Lunch Break!

Snel lunchen of lekker uitgebreid van Sushi genieten tijdens lunch.

Tussen 13.00U en 16.30U kunt u al vanaf 11,95 van onze heerlijke gerechten genieten.

Klik hier om meer te ontdekken van onze lunch menu.

Een complete eetervaring

Diner maandag t/m woensdag (16:00 – 22:00) € 24,50

Diner donderdag & zondag (16:00 – 22:30) € 26,50
Diner vrijdag & zaterdag (16:00 – 23:00) € 26,50

Diner Maandag voor Mannen (16:00 – 22:00) € 22,00 ipv 24,50
Diner Donderdag voor Vrouwen (16:00 – 22:30) € 22,00 ipv 26,50

Diner Kerst (16:00 – 23:00) € 29,00 

Enjoii Kids Woensdag 4 t/m 8 jaar € 5,00
Enjoii Kids 4 t/m 10 jaar € 12,50
Enjoii Kids 4 t/m 10 jaar feestdagen € 15,50

*hierboven genoemde prijzen zijn exclusief drinken. Voor kerstdagen gelden er andere prijzen.

Voordelig uit eten!

Met de nieuwe Diner Menu zijn er ook dagen waar u veel korting kan ontvangen. Hieronder op een rijtje op welke dagen jij jouw voordeel kan halen bij Enjoii Restaurant:

* Ladies Night Thursday: Op alle donderdagen eten alle Dames voor 22,- van de Sushi & Grill AYCE ipv. de 26,50 pp.
* Manday on Monday: Eindelijk een dag waar mannen korting ontvangen. Op alle maandagen geldt 22,- per man ipv de 24,50.
* Family Wednesday: voor de kids die graag meewillen. Voor de kids tussen 4 en 8 is het maar 5,- per kids op alle woensdagen.

Sushi & Grill AYCE

Sushi & Grill AYCE: Een shared dining ervaring waar u onbeperkt van de Japanse gerechtjes kunt genieten. Per persoon kunt u gewenste gerechten in verschillende rondes bestellen zonder enige verspilling. U betaald een vast bedrag bij het gebruik van ons Sushi & Grill Diner Menu. Geen tijdslimiet of limiet aan rondes meer dus!

img

UITGEBREID GENIETEN

In het menu vindt u o.a. meer dan 140 gerechten uit de Japanse cuisine. Buiten onze sushi specialiteiten is er ook een evenwichtige verdeling tussen warm, koud, vegetarisch, vis & vlees. Daarom bieden wij ook een ruime keuze uit ons assortiment voor de niet- sushi liefhebbers.

img

ONGELIMITEERD ALLES

Bij het Enjoii Sushi & Grill All You Can Eat concept heeft u onbeperkt tijd en onbeperkt aantal bestelrondes tot uw beschikking, ten opzichte van de standaard 5 rondes. Er worden geen zittingen gehanteerd, dus u komt wanneer U wenst te dineren. Vanaf 17.00 uur tot de keuken sluit.

img

VERSE GERECHTEN

Vrijwel alle sauzen worden op eigen recept gemaakt voor een authentieke smaak voor onze gerechten. Hierbij wordt er voornamelijk met natuurlijke en verse ingrediënten gewerkt. Daarnaast worden de teppanyaki gerechten uitsluitend op de stalen Japans bakplaten bereidt, om zo de beste grillresultaat te bereiken.

Enjoiireserveren

ervaar en geniet

Enjoiigiftcard

leuk om te geven

EnjoiiNieuwsbrief

Beleeft het ook thuis

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Copyright ©2019 Enjoii restaurant | prijzen en spelfouten voorbehouden | web agency Dreamin.nl